I am always interested in the opinion of those that I work with. My DJ activities get reviewd through ‘Klanten vertellen‘. When searching for ‘DJ Vincent’ or just ‘Vincent’ you will find most of my reviews (you might have to swipe some pages in order to find more). You can also find some reviews underneath my profile on the website of LA DJ’s. The most recent reviews will be displayed on my homepage. Because I limit my reviews on the homepage to only three I will list all the reviews down below.

Reviews

Worked with me as a:Given by:Review:
DJSanneIn de voorbereiding was er al prettig contact met Vincent en dat uitte zich op de avond zelf. Hij voelde de zaal goed aan en gaf ons het feestje dat we in gedachte hadden. Erg fijn!
DJCarline & JoeyWat een top avond! Iedereen was aan het dansen en had het leuk, jong en oud! Vincent voelde perfect aan welke muziek het goed deed en welke niet en hield daarbij heel goed rekening met onze wensen en voorkeuren. Toen er muziek werd aangevraagd die op onze 'niet draaien' lijst stond vroeg hij nog aan mij na wat ik wilde. Erg fijn!
Communications professionalBrazata KoppersVincent is een enthousiaste medewerker en schroomt niet om zijn mening te delen. Vincent heeft een eigentijdse schrijfstijl en weet de kern van de boodschap met fysieke voorbeelden schriftelijk te communiceren.
DJSanne & ArthurVincent en Jake on sax hebben een mooi feestje gebouwd samen, de stemming zat er al snel in. Arthur had na het eerste telefonische contact direct een leuke klik met Vincent en heeft ook samen met hem een aantal nummers gedraaid. Superleuk! We hebben nadien veel positieve reacties gekregen. Als wij 1 minpuntje moeten noemen, dan misten wij toch een aantal favoriete nummers die op ons gewenst lijstje stonden... Maar nogmaals: het feest was er niet minder leuk door!
DJMarielVoortraject verliep soepel, goed voorstel, DJ Vincent speelde in op het publiek. Steeds meer mensen op de dansvloer!
DJIvo & JoyceFijn bedrijf om mee samen te werken. Voelde erg betrouwbaar allemaal, je hebt bijvoorbeeld geen zorgen of de DJ wel of niet komt want bij verhindering komt er iemand anders draaien.

Daarnaast hadden wij van te voren een persoonlijk gesprek over onze wensen.

Op de avond zelf werd er lekker gedraaid, we hebben veel complimenten gehad dat het zo'n leuk feest was en dat lag echt niet alleen aan de Jägermeister. Deze DJ's draaien gewoon veel feesten en bruiloften en weten echt wel hoe je een feest moet opbouwen en hoe je de sfeer vasthoudt. Sky full of stars 🙂 Thanks!
DJBruidspaarWij zijn getrouwd op 14-10-2017. Hiervoor hebben we eerst gesproken met 1 vd eigenaren van L.A. DJ’s. Wat waren onze wensen en bovenal wat wilden wij niet. Na onze wensen besproken te hebben volgde het gesprek met de DJ die bij ons zou komen draaien. Vincent wat was je top man! Leuke vent en ook hier weer duidelijk onze wensen etc besproken. Vincent draaide een toffe set en Rob op de sax was ook een super goede toevoeging. Beide jongens deden hun best om er een mega feest van te maken. Dit is zeker gelukt mede doordat Vincent en Rob zo ontzettend goed waren. Wij als bruidspaar zijn vanaf onze openingsdans tot en met het einde van ons feest niet meer vd dansvloer afgeweest. Jongens jullie hebben onze dag compleet gemaakt door dit toffe feest!

Reviews - Vincent Veenenberg